Bedriftskunde? Kontakt oss

Figgjo Fabrikkutsalg


Pga dagens situasjon har vi en lavere bemanning i butikken, dette kan medføre enkelte ulemper for våre kunder. Dette beklager vi og håper på forståelse fra de som opplever lengre behandlingstid på webordre. Vi holder til i romslige lokaler hvor vi gjør alle nødvendige tiltak for å holde butikken ren og trygg slik at du får en trivelig handel hos oss. Husk at du alltid kan handle hjemmefra i vår nettbutikk og fritt velge om du vil ha varen sendt hjem eller om du ønsker å plukke den opp hos oss.

I vårt fabrikkutsalg selger vi en blanding av første- og andresortering og restvarer til reduserte priser. Man må ta høyde for små skjønnhetsfeil, som avvik i fargene, mindre synlige uregelmessigheter i dekoren eller små ujevnheter i godset. Feilene i andresorteringen skal ikke gå ut over bruken og kvaliteten.

I billigkroken vår har vi samlet mange produkter til VIRKELIG gode priser. Her kan du gjøre et kupp på utgående varer fra vårt sortiment, spennende overskuddsvarer eller vareprøver. Merk at du ikke kan bytte varer fra billigkroken.

Ønsker du å motta e-post med siste nytt, gode tilbud og informasjon om kjekke ting som skjer i fabrikkutsalget? Meld deg på nyhetsbrev vårt ved å klikke på lenken under, så holder vi deg informert.

Meld meg på!

Vi holder til på Figgjo, ca 15 minutter sør for Sandnes. Se etter skiltingen på E39 før du kommer til Kongeparken og Ålgård.

Spørsmål? Ring oss på telefon 940 01 043 eller send en e-post til butikk@figgjo.no

Sommerens åpningstider!

Mandag: 10 - 17
Tirsdag: stengt
Onsdag: 10 - 17
Torsdag: 10 - 18
Fredag: 10 - 17
Lørdag: 10 - 16
Søndag: stengt

Besøksadresse Fabrikkutsalget

Aaslandsbakken 1
4332 Figgjo
Norge

Pop-up butikk Stavanger åpningstider!

Mandag - fredag: 12 - 16:30
Lørdag: 10 - 15
Søndag: stengt

Besøksadresse Pop-up butikk Stavanger

Kirkegata 29
4006 Stavanger
Norge

Følg oss i sosiale medier

Det er mye spennende som skjer på Figgjo! Følg med på mindre og større oppdateringer fra oss i sosiale medier.

Facebook

Instagram