Bedriftskunde? Kontakt oss

OM FIGGJO


Figgjo Ligger i naturskjønne omgivelser på Figgjo utenfor Sandnes. Figgjo er den eneste gjenlevende storskalaprodusenten av porselen i Norden. Her bruker vi tradisjonell håndverk og en moderne maskinpark til å omsette stilren design til funksjonelt og holdbart porselen.

Enkelte av våre produkter krever hele 52 berøringer av menneskehender gjennom produksjons-prosessen. Vi er påvirket av det ujålete skandinaviske formspråket der tilhørighet og tradisjoner betyr like mye som mattrender.

"Visste du at Figgjo vant sin første designpris allerede i 1969? Les mer her!


Figgjo er fleksible

Figgjo er en familieeid norsk bedrift med lange tradisjoner. Vi leverer kjapt. Opplagskravene er svært moderate. Vi kan levere ned til ett produkt i en standarddekor. Alle produktene kan spesialdekoreres helt ned i 48 eksemplarer og vi leverer innen 2-4 uker!


Figgjo er til å stole på

Våre produkter er ressurseffektive og har svært bærekraftig levetid. De har derfor en miljømessig fordel sammenlignet med tilsvarende produkter laget av annet materiale.

"Les mer om kvaliteten vår her!

Vi er ISO-sertifisert innenfor kvalitetsstyring, miljø og energibruk. Vi sjekker kvaliteten manuelt og sorterer ut etter hver brenning. Figgjo benytter ingen miljøskadelige råmaterialer, og gjenvinner all ubrukt produksjonsmasse. Etter brenning resirkuleres vrakprodukter som fyllmasse. Luften og vannet som anvendes i fabrikken renses.


Bestselgere